| Mikasa a întrebat:

Mi s-a umflat foarte tare fata de la masea! sad Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai infectie.Ia Augmentin.O pastila la 12 ore.

| mona a răspuns:

Inseamna ca ai puroi la masea si ar fi bine daca ai lua antibiotice

| dragos9234 a răspuns:

Du-te la stomatolog.
Pana atunci ia un antibiotic puternic(de preferat augmentin 1000)

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Stomatolog sau antibiotic plus antiinflamator!

| Mikasa explică (pentru Bluebutterfly80):

Am fost si la stomatolog si am luat si antibiotice... eu ma gandeam ca poate stie cineva niste leacuri batranesti happy

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru Mikasa):

Inseamna ca antibioticul nu a fost destul de puternic pentru infectia de acolo! ar fi trebuit sa iti treaca! leacurile babesti nu prea dau rezultate daca inflamatia este atat de mare! recomandat de stomatologul meu a fost ceai concentrat de musetel, caldut, plus o lingurita cu varf de sare fina! se clateste gura si se tine solutia cat rezisti, apoi nu mananci si nu bei nimic jumatate de ora! si faci asta cat de des poti! multa sanatate iti doresc happy

| ionutzwk a răspuns:

Ia un algocalin si apoi du-te la dentist.

| SerbanSnake a răspuns:

Poate ti s-a mai spus de multe ori dar mergi la medic, asa am avut si eu si tot la stomatolog am ajuns pana la urma, probabil iti va prescrie niste antibiotice pana iti va reveni la forma ei, multa bafta.

| Danielaaa22 a răspuns:

Ia augmentin. e antibiotic. am avut si eu probleme saptamana trecuta

| AdinaLavinia a răspuns:

Ai puroi la masea..nu e prea bine sa stai cu el happydu-te la dentist!