Antibiotice dupa ureche, misto. VARZA! Am avut probleme ani intregi, intotdeauna varza a functionat mai bine ca mama ibuprofenului si a altor prostii chimice. Iei o foaie de varza, o crestezi/zdrobesti usor cu cutitul cit sa lase zeama, si o tii IN GURA, in zona unde ai inflamatia. In maxim o ora ar trebui sa cedeze. Bine, asa era la mine, ca nu o lasam cit sa mi se umfle obrazul. Aditional, maninca USTUROI. Un antibiotic/antiinflamator natural extraordinar. Doar ai grija sa nu fie vreo mizerie de-aia din China. Romanesc sau spaniol, cu cit mai iute, cu atit mai bun. Daca ai de unde sa faci rost de gaz medicinal, cu atit mai bine. Nici una dintre cele de mai sus nu e gluma! Uite, fix de vreo doua zile pe mine ma supara o masea de minte. A intrat mincare la ea se pare (aparent nu e cariata, are doar ceva tartru pe ea si atita tot) si inflamatia nu se vede aproape deloc, ma doare doar cand maninc, dar de aseara a inceput sa ma doara cand inghit in gol si s-a dus durerea si in git/ureche un pic. Nu e o durere atroce, dar enervanta. Ieri la prinz am mincat vreo trei catei de usturoi, acum dimineata am luat o lingura de gaz medicinal si am tinut in zona, facut gargara, inghitit. Deja simt ca ma deranjeaza mai putin si durerea e ca si trecuta. Probabil pe dupa-amiaza o sa apelez si la varza, pana atunci mai am un pic de umblat pe ici-colea. Multa sanatate iti doresc si tie!
P.S. Lasa-le naibii de antibiotice dupa ureche. Daca te joci cu astea asa, s-ar putea ca intr-o buna zi cand chiar vei avea nevoie de antibiotice sa descoperi ca ai dezvoltat imunitate la ele si sa mori. Ceva ce sunt sigur ca nu iti doresti.
P.S. 2 Nu, nu sunt fan olivia știr, sunt pro-vaccinare (cu niste conditii si acolo, nu dupa ureche, desigur), iar legat de planurile de reducere a populatiei si alte conspirationisme... majoritatea ma amuza pentru ca sunt absolut ridicole si sfideaza logica la fel de mult ca religiile (majoritatea lor, nu chiar toate, dar sa nu deviem). Am incredere in medicul de familie si majoritatea medicilor, dar atunci cand alternativele naturiste sunt cu mult mai bune, si probate pe propria mea piele in trecut, mai ales, le folosesc si le recomand oricind cu placere.
Cat ai scris!
Mersi, intr-adevar cele naturiste ajuta.Nu sunt genul care apeleaza la antibiotice stiind ca organismul se poate obisnui insa cand e nevoie si simti ca e necesar trebuie sa iei.O sa incerc sa iti urmez sfaturile.Inca o data mersi pentru sfaturi.
Gaz medicinal gasesti din pacate doar la oncoshop.ro. Sau daca ai drum prin Germania, probabil. La noi dupa 1989 chiar s-a lucrat la rafinaria de la Brazi in directia unui tratament pentru cancer cu gaz procesat pentru uz medicinal, insa au fost ingropati cu tot cu proiectul asta. E greu de gasit, discreditat de catre presa si "cunoscatori" dar un leac extraordinar pentru infectii/inflamatii ale mucoaselor, viermi intestinali, si multe altele. Ca o paranteza, deja ma simt alt om fata de dimineata.
Oricum nu are ce sa imi faca dentitstul.Intai iti da tratament sa se dezumfle si apoi o trateaza.