Este foarte posibil sa fii racita si sa ai partea inflamata, inclusiv ganglionii. nu este nimic de natura chirurgicala, parerea mea.administreaza antiinflamator
Multumesc mult. M-ai incurajat mult. ma doare in gat imi simt amigdalitele umflate sigur ma ia raceala dar am pland azi ca o sa ma opereze din cauza asta si fratele meu a fost operat si ma gandesc la ce e mai rau
Stai linistita, vezi daca cedeaza de la antiinflamator sau antibiotic..patesc si eu frecvent
Am sa merg totusi la dentis poate imi mai face ceva la masea ca e cariata Multumesc mult de sfat. tu cati ani ai? eu am 12
Am 18 si intamplator dau la medicina
Multi inainte :* iti urez succes in ceea ce faci si sper sa reusesti :*
Multumesc la fel ai grija de tine
Si tu
Bună!
Cel mai probabil, ai un abces dentar ( puroi la o masea/dinte ) şi NU-l poţi trata "acasă".
Cel mult, poţi să-ţi pui o compresă cu apă rece pe maxilar ( în exterior, pe faţă ) în zona unde este inflamaţia/abcesul.
TREBUIE să mergi la medicul stomatolog pentru a vedea care este motivul acelui abces : eventual, o să-ţi facă un drenaj ( ca să aibă pe unde se scurge puroiul ) şi o să-ţi prescrie un antibiotic adecvat!
Toate cele bune.