| Frank51 a întrebat:

Mi s-a umflat maseaua iar. Pot sa iau antibiotic amoxicilina daca in trecut mi-a mai presicris medicul tot acest antibiotic pentru abces? Nu am luat timp de aproape un an de atunci.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar mai bine ia Augmentin. E mult mai puternic și mai eficient pentru un abces dentar

| zăGhost a răspuns:

In principiu, da.

| ziptrack a răspuns:

Documenteaza-te cu privire la "oil pulling", eu mi-am tratat o infectie destul de nasoala cu acest procedeu.

Cumperi ulei de masline extravirgin si timp de cateva zile faci gargara de minim 2 ori pe zi timp de 5-10 minute dupa care scuipi si clatesti gura cu apa calduta.

| ziptrack a răspuns:

Am uitat sa mentionez ca pe parcursul tratamentul e indicat sa nu consumi bauturi acide gen cafea, apa minerale, sucuri, etc ci doar apa fierbinte sau ceaiuri