| costi900 a întrebat:

Mi s-a umflat o masea de vreo 5 luni si tot nu se dezumfla adevaru e ca nici eu nu am luat niste antibiotice dar nu stiu ce nabia e ca tot a crescut putin cte putin si mi s-a facut ca o bila tare acolo si a inceout sa se vada,a luat forma si in afara obrazului si pot sa prind de ea,nu ma doare doar daca apas tare pe ea sau cand stau in curent, precizez ca maseaua a fost reparata si n-am idee cum ar fi putut sa se infecteze ca mia reparato complet, a mai avut cineva asa ceva?

o sa iau niste antibiotice si daca nu se retrage o sa merg la doctor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Este vorba de o infectie la radacina. Du-te intai la stomatolog, nu la antibiotice aiurea. Antibioticele luate fara prescriptia medicului iti fac mai mult rau decat bine, din numeroase motive pe care nu voi sta sa le insir aici. Oricum doctorii nostri arunca cu antibiotice si in tot ceea ce prind, nu mai trebuie sa iei si tu antibiotice dupa ureche. Du-te la dentist, probabil nu ti-a tratat maseaua cum trebuie, cel mai bine ar fi sa mergi la altul. El iti va da un tratament local si daca este nevoie si un tratament medicamentos. Este posibil sa ai nevoie doar de un tratament local, daca iti deschide canalul maselei asa ca antibioticele luate inainte nu vor fi decat o pierdere de timp si de bani.

| Celcareajuta a răspuns:

Cel mai probabil ai un abces parodontal. Apare la radacina dintilor, nu doare pentru ca nervul tau a murit sau a fost scos cand ti-a reparat maseaua. Recomand o vizita la dentist...

| MariusApostol a răspuns:

Du-te la medicul stomatolog ai o infectie acolo. Daca iei antibiotice dupa ureche nu numai ca le cresti imunitatea dar si iti dereglezi flora intestinala si poti ai alte belele cum ar fi candida bucala... poti sa intrebi si medicul stomatolog online aici http://dentoplus.ro/intreaba-medicul-stomatolog/