Eu daca ajung de la sala la 10, la 10:30 ma culc. Daca faci sport, dormi mai bine
Eu în general seara fac sport, tot din lipsă de timp.Nu îmi afectează cu nimic somnul.Ba chiar adorm mai repede dacă obosesc tare.
Dacă ai așa zisul somn bun, nu sunt probleme.
Astfel imediat după un antrement intens, metabolismul continuă să fie crescut, încă o oră, de exemplu. Asfel s-ar putea să nu poți adormi imediat după ce ieși de la sală, și nici imediat ce ai terminat cina. Dar după o oră totul revine la normal și dacă nu ai dormit în timpul zilei, cum te pui în pat, cum adormi.
Doar daca iei suplimente seara care ar putea sa iti influenteze somnul nu ai sa dormi, in rest nu are legatura somnul cu sala.
Daca ai dereglare de somn si daca faci sport si daca nu faci tot nu vei putea dormi.
Sportul nu afecteaza somnul din contra dormi mai bine. Eu seara dupa ce fac sport, dorm bustean!
Asta depinde de persoana. Pe unii sportul ii energizează, pe alții îi obosește.
Nu-i adevarat. Eu, de axemplu, seara am mai multa energie, sunt focusata, vin franta de oboseala, si dorm bustean. Energi am pe rupte a doua zi dupa sport
Gura lumii... Tu fă cât mai multă mișcare indiferent de oră sau zi, atât cât îți permite programul și vei avea doar de câștigat. Baftă.