| Cami_5623 a întrebat:

Mi s-au umflat ovarele si ma dor, de o saptamana imi curge o secretie maro...acum o luna am facut sex neprotejat dar nu a ejaculat. Ce am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Exista 3 posibilitati: sarcina, infectie cu transmitere sexuala si dereglare hormonala grava. Fa un test de sarcina si du-te cat mai repede la ginecolog (adica maine sau vineri, fiindca pana luni e mult prea mult ca sa mai astepti).

| DeeDee a răspuns:

Salpingita. Infectie a trompelor uterine. Poate sa fie legata sau nu de sex, sa zicem una dintre cele mai "minore" consecinte ale sexului neprotejat (e o BTS).
Iti recomand sa mergi la doctor si sa te tratezi corespunzator, pentru ca salpingita netratata are consecinte neplacute.

Răspuns utilizator avertizat