Eu stiu..., depinde ce tip de acnee ai tu. Se mai gaseste isotrexin? Daca da, e cel mai bun topic antiacneic, dar are si cele mai multe efecte adverse. Tretinoinul este greu tolerat de catre piele si, mai ales la inceputul tratamentului trebuie sa te astepti la iritatii, mancarimi, usturimi, descuamari ale pielii (dar si altele). Din cate stiu eu, are si eritromicina pe langa tretinoin, deci este ca si cum ai combina Zynerit-ul cu retin A. Eritromicina e usor de tolerat (in general) dar isi cam pierde din eficacitate in 4-5 saptamani deoarece rezistenta bacteriana se dezvolta rapid.
Pentru acnee mai severa s-ar putea sa nu fie suficient.
Depinde de fiecare ten in parte... eu am folosit si nu a dat niciun rezultat inafaar de faptul ca mi-a uscat fata foarte tare. Poate la tine da rezultate mai bune cine stie
Salut.
Un sfat pentru tratarea acneei este sa iti cumperi musetel uscat, nu crema( deoarece crema de musetel este foarte bogata in sebum) fierbi musetelul si te speli cu el pe fata 2 x/zi.Pe langa musetel poti folosi o crema. Recomandarea mea este Eritroacnol, 1/zi. Pe langa crema si musetel iti mai recomand un tratament cu antibiotice de 3zile. 1 pastila /8h. Prosoapele trebuie sa fie bagate la masina la 90 grade sau fierbe o oala de apa si toarna apa peste ele.
Cu siguranta vei vedea rezultatele in maxim 7 zile.
Stima
Multumesc de raspunsuri. sper sa functioneze isotrexinul caci deja prea multe tratamente ineficiente
Deeaandreea9156 întreabă: