Nu asculta pe nimeni de aici. E ca si cum l-ai trage in piept. Eu abia m-am lasat. Cu cat fumezi mai mult, respiratia e mai grea si cand tusesti iti curge ceva ca o flegma din gat si incet incet, nu mai poti respira sau faci cancer...
Oricine stie ca fumatul dauneaza sanatatii, iar in cazul tau daca pufai nu e bine fiindca iti afecteaza gatul [traheea din cate imi aduc aminte] asa ca lasa-te de fumat ca nu este bine, cand aud pe majoritatea ca " vai nu ma pot lasa de fumat" este o prostie sincer, si eu am fumat si cand am spus ca nu mai fumez apoi nu am mai fumat deloc, si nu le duc dorul sa stii. Bafta!
Da, iti afecteaza. Poti avea diverse probleme cu diverse organe din cauza tutunului, de la blocaje la cancer.
Pentru a evita distrugerea plamanului fumeaza maxim 5 tigari pe zi. La ''doza'' asta plamanul are timp sa se curate.
Dacă le pufăi ai mai mare şanse să faci cancer în gât decât dacă le tragi în piept. Pufăitul nu e absolut deloc sănătos, şi-apoi atunci de ce îţi mai cumperi ţigări? Adevărata plăcere a unei ţigări e când o tragi în piept cu poftă. Totuşi, mai sănătos e să nu fumezi deloc. Eu fumez de aproape 6 ani din păcate, şi la început am cheltuit o grămadă de bani pe ţigări pe care doar le-am pufăit.