| WhO iS tHaT a întrebat:

Mi se face foame cam des mai ales dimineata, la ora 5-6 incepe sa ma doara stomacul si sa scoata zgomote, seara mananc normal, ziua mananc cam de 3-4 ori. Uneori am o durere de stomac care se ridica pana la sani. Mentionez ca dimineata dupa ce mananc ma stric la stomac chiar si de la o banana. Poate fi doar de la fierea lenesa, sau mai pot avea si altceva? sad
(nu mananc grasimi sau prajeli )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Coriii a răspuns:

Prima data cand am citit intrebarea m-am dus cu gandul ca ai fhi gravida dar acu nu stiu a te strica la stomac de la o banana... dar eu tot nu renunt la parerea mea
cel mai bine ar fhi se mergi la un doctor
Bafta!

| WhO iS tHaT explică:

Nu am intretinut relatii sexuale cu nimeni, sunt virgina.Mananc asa de des pentru ca am probleme cu fierea si am inteles ca este bine sa mananci putin si des.