anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi se increteste foarte repede pielea de pe palme si talpi,chiar daca stau cateva secunde cu ele in apa, si de asemenea ma confrunt si cu transpiratia abundenta a acestora; ce-mi recomandati? am vreo carenta de ceva in organism?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Nu stiam ca palmele si talpile au glande sudoripare. cat despre incretirea rapida din cauza apei stiu cam asa: corpul uman este acoperit de un strat uleios, cand acesta se rarefiaza incepe incretirea extremitatilor, ca acolo se rarefiaza prima oara => cand stai in apa se incretesc extremitatile corpului. eu zic sa consulti un dermatolog, fiind o persoana ce iti poate da un sfat util. eu zic din auzite, deci nu bag mana in foc pentru cele spuse, dar nu cred ca este vorba de o carenta, doar de un tip de piele mai putin gras.

| LaFleurBelle a răspuns:

Stiu cum este, mi s-a intamplat si mie, ai o cadere de calciu, ar fi indicat sa iei calciu, pastile / efervescent, sau mananca foarte multe lactate! Multa sanatate :*.