1 ou
coaja de ou plina cu ulei de masline
un sfert de castravete curatat
Amesteca oul, uleiul de masline si castravetele curatat. Intinde amestecul prin par, lasa timp de 10 minute, apoi clateste cu atentie. Pentru rezultate excelente de-a lungul anului, fa acest tratament o data pe saptamana.
Balsam.Dar trebuie sa folosesti balsamul de la samponul tau. Aplica pe par balsam si lasa 5 min sa actioneze.Sau incearca spray-uri speciale de la avon, oriflame.Nu stiu ce sa iti zic... sper sa-ti fie de folos
Exista si sampoane 2in1, care au si balsam in ele adica. e posibil insa ca dupa ce folosesti balsam sau un astfel de sampon sa inceapa sa ti se ingrase parul. incearca sa-ti iei ceva de genul asta de la un salon de coafura, au produse "profesionale" pe care le vand si chiar daca sunt un pic mai scumpe ca un sampon normal din comert in timp sunt mai ieftine pentru ca sunt si mai bune calitativ dar te si tin mai mult, ca nu sunt apa-chioara ca alea obisnuite din comert. eventual intrebi acolo de care sa-ti iei, vezi ca Londa are o gama foarte variata si buna de sampoane profesionale.
Incearca sa folosesti balsam de par cu PLACENTA. Eu folosesc si nu prea se incurca.
Parul tau se incurca ori pentru ca e deteriorat si trebuie tuns ori pentru ca ai parul f subtire si ar tr sa cauti un tratament ceva sau un balsam de par
Ulei de masline:*, sau un sprea de par.(nu trage de el). daca incerci cu uleiul de masline nu pune prea mult, in jur de un pahar pe 100 ml. Daca incerci cu spreaiul nu te zgarci. P.S: Dupa ulei clatesti bine cu apa rece(nu foarte rece) si pui prosopul pe cap, fara sa freci sau sa usuri parul cu feonul. Se v-a arde si v-a deveni urat:*:*:*. Succes! Funda?
Am un prieten stilist pe care il vad mereu ca se uita pe acest site, probabil aici gasesti foarte multe articole bune http://www.femei-frumoase.ro/index.php/frumusete/ingrijirea-corpului
SwEetGirl9912 întreabă: