| lalabell a întrebat:

Mi se intampla ceva foarte ciudat, uneori ma dor picioarele intr-un mod foarte ciudat, si anume parca genunchii imi amortesc asa si simt ca nu mai am forta in picioare sa imi misc corpul, imi da impresia ca o sa cad. iar uneori cand stau mult in picioare ma dor genunchii foarte tare cand pasesc. A da si sa nu mai vorbim de mijloc ca de multe ori am impresia ca mi se va rupe pur si simplu simt ca ma voi rupe pe din doua. as vrea sa stiu daca e vorba despre vreo boala, momentan nu pot sa ma duc la doctor, plus ca imi e si cam frica de un diagnostic foarte rau, va rog daca aveti vreo idee de ce mi se intampla va rog lasati-mi un raspuns,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| venusdoom a răspuns:

Imi pare rau ca iti sp dar trebuie sa mergi la medic. medicul de familie indiferent de diagnostic (asta nu e o scuza) din felul in care ai povestit, ai impresia ca ar putea fi ceva grav... poate o fii poate nu o fii...indiferent de situatie abordeaz o cu un zambet si o increderebig grin

4 răspunsuri:
| HahahaAb a răspuns:

Patesc si eu asa si sunt dureri de nesuportat.Nu pot sa-ti dau sfaturi, dar nu ar trebui sa-ti fie frica sa mergi la doctor.
Pupici si multa sanatate!

| lulucel a răspuns:

Eu as zice sa te duci la un doctor cat ma devreme, decat sa te duci prea tarziu si sa fie "iremediabil".

| BaiatulAnonim a răspuns:

S-ar putea sa ai o forma de reumatism dar un diagnostic corespunzator iti poate da numai un medic...

| bruneta98 a răspuns:

Buna si eu patesc la fel dar nu stiu de ce in cazuri din astea nu ti pot da sfaturi bafta si multa sanatate