Cel mai probabil e vorba de dezechilibru hidroelectrolitic. Asta inseamna ca poate fi o dezhidratare maisevera sau chiar o anemie severa. Aceste simptome apar la cei care au diverse sangerari, asa ca e bine sa te duci la un doctor sa vada cauza si sa iti dea un tratament specific pentru cauza respectiva. Pana atunci incearca sa bei mai multa apa
Cand inima o ia deodata razna fara motiv, bate repede se numeste tahicardie.Cauta pe internet despe aceasta.Ai probleme cu tensiunea, bataile inimii. Apeleaza medicul. Chiar daca poate sa nu fie grav apeleaza medicul.Cu inima nu te joci.Sanatate.
MERGI LA MEDIC! anumite probleme daca sunt rezolvate la timp scapi usor .si in plus mai ai timp sa faci analize aproape pe gratis
Eu iti recomand sa le zici parintilor in caz ca nu stiu si sa mergi la medic. Si mie de asemenea imi bate foarte tare inima atunci cand mananc ciocolata, atat de tare bate incat nici nu trebuie sa pun mana caci le simt!
Multa sanatate! :*
Cel mai bine e sa consulti un medic
bafta si sanatate ca e mai buna de cat toate
Sa te duci la medic. s-ar putea sa ai ceva probleme cu bataile inimii si cu circulatia sangelui la inima ...ai mare grija!
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.