| sweet93 a întrebat:

Mi se intampla foarte des sa ametesc brusc, sa vad totul in ceata, sa nu mai aud nimic si sa ma doare capul in locul unde m-am lovit cand eram mai mica... din ce cauza credeti ca se intampla toate aceste lucruri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| miky_5469 a răspuns:

Durerile de cap nu sunt o jucarie sunt probleme importante si destul de grave uneori, de ce astepti sa treaca atata timp ca sa faci ceva cu viata si sanatatea ta? Du-te urgent la medicul de familie si i-ati o trimitere sa iti faci un RMN! Spune-i sa iti dea treimiterea la Phoenix - in cadrul INBI MATEI BALS-unde personalu este deosebit, amabil si promt! Singura problema este ca e destul de scump, dar poate medicul tau are contract cu ei si te costa cam 150 de lei, daca nu nu stiu sa zic cat este un RMN la pret normal... dar cred ca e mai mportanta viata decat bani! Te rog ai grija de tine, iubestete si ingrijestete! Sanatate!

5 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Da.Nu amana.

| zuzumic a răspuns:

Wezi sa nu doamne feri sa ti se fi facut ceva vreun cheguletz de sange acolo cu sanatatea nu e de jucat mergi si fa. ti o tomografie

| Shery a răspuns:

Du-te la doctor urgent straight face

| Viuvi a răspuns:

Hmm... Ceva de genul am patit si eu.Eu nu puteam sa dorm nici bine, la mine a fost de vina lipsa de calciu!
Te sfatuiesc sa-ti faci niste analize!
Bafta, poate nu e ceva grav!

| danutz15 a răspuns:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.