anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi se intampla lucruri ciudate...De vreo săptămana dorm cu părut legat cu elastice si dimineața nu le mai gasesc. posibil sa le ascund seara si sa fiu somnambulă..intr-o zi am simțit ca ma înțeapă ceva in picior si am tresărit in pat.E ceva grav? Sa răspundă un doctor sau cineva care știe din experiența va rog...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EneCristian a răspuns:

Nu pot explicat elasticul dar eu am avut 3 luni cand vorbeam in somn poate tu arunci elasticul cat despre intepatura paianjen sau chiar un vis in subconstient( din ala care il uiti complet cand te trezesti).

3 răspunsuri:
| Gabiiiiiii a răspuns:

Hmm. In timp ce dormi e posibil sa te foiesti si iti iese elasticul de la par.
Chestia cu intepatura e posibil sa fi fost un carcel. Spre exemplu, eu daca dorm pe burta noaptea fac carcel sub genunchi, in partea sus a gambei si ma doare ingrozitor.
Am impresia ca e doar in capul tau.
Fa-ti rugaciunea si dormi linistita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sti ca in fiecare noapte dorm si nu le mai gasesc deloc prin pat sau oriunde altundeva nu este asta ce spui tu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ciudat, uneori visez ceva seara si se intampla sa aud in realitate asta, si da uneori nu imi amintesc deloc visul