| Boocky a întrebat:

Mi se observa ff tare venele de pe picoare, ce pot sa fac sa nu se vada? a avut cineva asa probleme? Eu am facut 9-10 ani de atletica usoara, si pe tocuri umblu rar... de ce sunt asa de accentuate? si ce sa fac ca sa nu se observe asa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ilarion_1075 a răspuns:

Cred ca ai probleme cu circulatia periferica a singelui.Mergi la un medic, cauzele sunt multiple si mai incolo poti avea surprize neplacute nu numai aspectul.

| aryana_4212 a răspuns:

Draguta mea alea numai cu tratament ti se poate duce dar depinde cat de tare ti se vede, nu sunt sigura dar toate au o rezolvare.

| tyana a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic pentru tratament.Esti mai slabuta?

| Eduard a răspuns:

Sunt accentuate de la tensiune, din cauza ca esti slabuta (poate nu am idee; p), din cauza ca mananci multe dulciuri/carbohidrati, poate fi din pricina caldurii. Vasele de sange se dilata la caldura foarte mult si tensiunea are un rol mare aici.