| byby_3357 a întrebat:

Mi se pare ca mi s-a schimbat culoarea menstruatiei, inainte era un rosu inchis, visiniu, iar acum este rosu aprins spre portocaliu...am vreo problema oare? e ceva in neregula cu mine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Pana aum ti s-a mai intamplat? De ex sunt fete carora culoarea li se schimba in functie de ce zi a menstrei e.Sa spunem ca in prima zi este o culoarea mai inchisa, dupa care in urmatoarele se deschide la culoare.Totusi discuta cu mama ta sau du-te la un medic.happy

| cristina93 a răspuns:

Poti sa "tragi" o fuga pana la ginegolog, poti sa ai o problema interna.sicknu stiu e mai bine sa vezi ce spune cineva specializatbig grin

| YepIsSuspended a răspuns:

Nu te spera, nu e nicio problemalaughing

| Gexu a răspuns:

Nu intarzia cu vizita la ginecolog! du-te si spune-i problema. el v-a sti ca se iti spuna cu exactitate.insanatosire grabnica happy bye :*

| emiliagrosu a răspuns:

Mie nu mi se pare amuzant, ci chiar serioasa intrebarea... spre deosebire de altii. Nu este normal ca menstruatia sa aiba o asemenea culoare deschisa, mai ales, portocaliu. Cred ca este o dereglare, ceva, din ce am mai citit si eu pe net. Sfatul meu este sa mergi macar la medicul de familie, daca nu la un ginecolog.
Sanatate multa!