| Sara2 a întrebat:

Mi se zbate de aseara ceva în burta, în partea stanga cand incepe sa se zbata nu se mai opreste cate o ora. Ce poate fi? Sunt ingrijorata tare, menstruatie am avut luna trecuta, acum sunt cu cateva zile inainte de menstruatie. Poate fi sarcina? Sau ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| QweRty777 a răspuns:

Du-te la medic sa vezi

| Ciclovan_Darian_1994 a răspuns:

Artera abdominală poate provoca simptome de genul, daca e asta nu ai motive sa te îngrijorezi. Daca era o sarcina ai fi vazut-o pana acum.In orice caz, daca persista, mergi la un medic.

| nhhv a răspuns:

Dacă erai însărcinată copilul nu ar fi avut cum să se 'zbată', deoarece nu era încă dezvoltat. Mergi la doctor să vezi care-i treaba.

| christall a răspuns:

Este muschiul, e o spasma. O sa treaca. Ia un no-spa. Daca persista, mergi la dr.

| Matei_Elena_1992 a răspuns:

Ce ai rezolvat? la fel simt si eu, tot cu cateva zile inainte de menstruatie