| TruLove a întrebat:

Mi-su iesit pe maini multe puncte rosii. micute mai mici ca alunitele. Dermatologii(pentru ca am fost la 2) au spus ca sunt vase de sange care se sparg si apar punctele astea..nu mai stiu exact cum au spus ca se numesc..si ca nu e nimic grav.dar ma umplu pe maini, sunt plina..nu stiu ce sa le fac..cand stau in tricou se vad..mai ales cand sunt epilata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am patit asemanator cu tine si nu sunt fata. acum cateva zile m-am constipat foarte tare si cum m-am chinut sa scot demonii mi-au plenit vasele de sange sub piele. Parca aveam urticarie, ca si urzicat... SI eu am fost la medic si acelasi am pimit : vasele de sange. nu iti face griji. se trag de la sine. la mine in 3 zile au disparut aproape in totalitate. Stiu ca se vad. eu aveam pe gat, fata, umeri... rosu ca racul... urat... era cald si umblam cu bluza cu maneca lunga

| TruLove explică (pentru anonim_4396):

Eu am si o problema cu constipatia, mai mereu sunt constipata. Mie nu-mi trec. Le am de mult si imi ies tot mai multe.