anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mia iesit de 3 zile ceva pe corp, si am luat pastile claritine dar nici un rezultat, imi provoaca mancarimii si pe parcusul zile dispar dupa care sunt din noi plin plin. ce poate fi? va rog ajutamima

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Un VDRL ai incercat sa faci? Daca ai avut vreun contact sexual neprotejat in ultimii 2 ani, poate fi sifilis secundar.

| Zenithf a răspuns:

Si eu sunt afectat de problema asta, imi ies bube in special pe picioare, la nivelul gleznei, si pe solduri. Eu fac urticarie cand este vremea asa calda ca acum, de la transpiratie sau praf, faceam urticarie de cand ma stiu, cand eram mic faceam de la ceva ce mancam, in special de la mezeluri. Ca sa scapi de mancarime poti folosi apa cu otet, 2 linguri la un pahar, sau zeama de lamaie, aplici pe bubite de cate ori simti nevoia. Mai poti folosi si pasta de dinti, cu cat e mai mentolata cu atat mai buna. happy

| Kittynika a răspuns:

Poate sa fie urticarie cauta pe google mai multe informatii si vezi daca se potrivesc simptomele...eu te sfatuiesc sa bei ceai de trei frati patati de trei ori pe zi cate o cana este pentru bolile de piele...si oricum du-te sa te consulte si un medic.

| Reinkaos a răspuns:

Pai poate fi ceva de la soare, poate fi o exema, poate sa te fi ciupit ceva, poti sa fi facut o infectie, sunt multe cauze care pot provoca ceea ce ai tu. Mai bine consulta un medic de specialitate

| The Epic Fail Guy a răspuns:

Am sa te ajut cu o carte de gramatica, zi-mi adresa unde sa ti-o trimit.

In alta ordine de idei formuleaza corect intrebarea.