anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mia iesit niste bubite rosii pe piele asa din senin ce dumnezeu sa eau sa-mi treaca caci dau cu crema sa-mi treaca se trece una ese alta si tot asa vreau cele mai bune medicamente sau alte chesti sa-mi treaca ca ma si maninca, nu am rae in nici un caz) ajutor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Mia iesit niste?
sa eau?
rae?

Ia o carte de romana, pana una alta!

| vocea a răspuns:

Zeama de la lamaie sigur o sa usuce acele bubite, iar mierea pe post de calmare probabil...
Bafta multa!

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Ai luat varsat de vant sau este de la alimentatie. Trebuie sa te duci la spital sa te consulte un medic

| dermdoc a răspuns:

Raspunsul la intrebarea dvs (avand in vedere detaliile furnizate) este imposibil de precizat fara o consultatie la dermatolog. Sunt foarte multe cauze pentru "bubite rosii care mananca". De aceea va sfatuiesc sa mergeti la dermatolog. Multa sanatate.
http://primoderm.ro/

| Jdjsnshxjxjshdhx a răspuns:

In primul raut te ajut sa înveți sa scrii corect gramatical daca vrei. Apoi du te la medic ca nu trece cu crema. Trebuie sa te consulte, poate ai vărsat de vânt sau alimentație nesănătoasă.