| katriin a întrebat:

Miam fracturat piciorul sting ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna draga Ecaterina, cat timp ai pierdut scriind aceasta intrebare, si cat mai astepti raspuns, ajungeai la urgenta si primeai ingrijirile necesare, nu crezi? de ce crezi ca ai putea primi un ajutor pe acest site? nimeni nu e in masura sa dea sfaturi avizate draga mea...deci...fuguta la urgentawinkingwave

| Psihoyounger a răspuns:

Pe cuvânt îmi vine să mă urc pe pereţi când vă aud. Păi ce ai putea face? Stai acasă frate şi visează că Zâna Picioruş de Aur vine şi-ţi vindecă piciorul.
Ce să faci?!?!?!?!?! Mergi urgent la medic cu o maşină. Şi dacă nu ai, suni la 112 şi vine şi te ia. Poate fi rupt şi mai stai să întrebi pe TPU? Fugi urgent la spital, nu te juca cu sănătatea ta!

| Afdsa a răspuns:

CE IDIOŢENIE! Ce poţi să faci măi,că tâmpesc când vă aud. Te duci frumuşel la doctor, şi-ţi zice acolo ce ai de făcut. E ca şi cum ai zice "Mi-am spart capul, ce să fac?" şi să te uiţi la monitor până se trezeşte unu' să-ţi răspundă calumea.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Ce sa faci?
Invata romana cat stai cu el in ghips!

| ZZG a răspuns:

Pune-ti gheata sa-ti mai treaca durerea, si du-te la doctor, ai grija sa nu-l misti ca sa nu agravezi situatia.adica sa deplasezi osul de la locul lui happy ai grija de tine:*

| EuEduard a răspuns:

Du-te la doctorwinking
Funda?

| holeron a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa mergi la ce-l mai apropiat spital si sa vezi un doctor. Daca nu te poti deplasa cheama serviciile de urgenta.

| bibi99p3ty a răspuns:

Mergi la ortoped

| xsl33t a răspuns:

Cred ca daca n-ar exista internetu peste jumatate din generatia asta s-ar izbi cu capu de pereti sau intre ei, doamne copii, voi sunteti a nimanui?rolling on the floor

| oxss a răspuns:

Mergi la doctorhappyEl stie cel mai bine ce e de facuthappy