| SamBureL a întrebat:

Miam mai dat un pierce in limba ( am 2 acum ) mi-am dat gaura miercuri, si cand mi-am dat nu mi-a curs de loc sange si dea 2 zi imi curge sange in cotiniu din limba happy e ceva normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Evident ca nu e ceva normal sa-ti curga sange in continuu. Ar fi bine sa mergi la medic in timpul cel mai scurt posibil. http://www.i-medic.ro/......l-corporal

4 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Nu e ceva normal.Dar, ma tot intreb de ce va place sa va gauriti limba, urechile etc.Va face mai smecheri? Cred ca va face sa va credeti mai smecheri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.E ceva foarte normal...an cateva zile o sa ajungi la spital si o sa-ti taie limba...mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dar trebuia sa te astepti la asta cand te-ai gandit (sau nu te-ai gandit) sa fii tu mai smecher si sa-ti mutilezi limba frate

| SamBureL explică:

Nu ma face mai smk nici sa ma cred, doar imi place sa ma joc cu el happy