| Anonim9118 a întrebat:

Mie când se vorbește de sânge mi-e rău mă, ia cu moleseala, dureri abdominale și musculare etc am fobie de sânge, ce pot face ca sa nu mai sufăr? Pur și simplu nu pot.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Anonim9118 explică (pentru dullcat):

Nu e că am incercat sa nu mă mai gândesc dar tot mie rău când îl văd am luat că e ceva normal că sângele e un simplu organ din corp că etc etc etc dar degeaba și când mă gândesc la ficat plămâni rinichi tot mie rău dar nu atât de mult dar în principiu când aud de sânge mi-e rău...

| dullcat a răspuns (pentru Anonim9118):

Esti student la medicina cumva? Mama ta omoara gaini zilnic pentru a le gati? Pentru ca altfel nu imi imaginez de unde asocierea, de unde gandurile despre sange si alte organe? Te uiti obsesiv la filme horror sau? laughing