Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 23 Februarie 2025 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Salut,azi m-am spălat pe dinți și am observat pe limba,în spate niște suluri, nu sunt multe, vreo 3-4 cam așa, ce ar putea fi? să fie luate de la altă persoană? mulțumesc!
De 2 zile ma tot doare calcaiul stang,cand merg mult simt ca ma doare cand apas,cand stau pe banca ceva timp imi trece ceva timp, Ce sfatuiti sa fac?
Salutari.Am o carie într o singură masea și este sparta masea gen este gaura în ea și în interior este negru.Am fost la dentist și s- a uitat și mi- a spus ca este de plombat, m- a întrebat dacă...? (mai mult)
Am 18 ani, sunt virgină și cred că sunt la perioada lunii dar am o problemă prima dată mi- a picurat foarte puțin, apoi mi- a picurat mult. Am avut crampe ieri, am si greață, m- a durut in ...? (mai mult)
Bună, ce medicamente pot cauza un atac de cord sau un stop cardiac, dacă sunt folosite în doze mari sau utilizate greșit?
Mi-am prins degetul în ușa de la masina, nu mi s-a înnegrit dar ma doare. Este cazul sa iau antibiotic pentru asta sau să fac vaccin antitetanos?
Salut, acum câteva zile am observat pe hârtia igienică la baie sânge, prima dată nu i- am dat importanța, azi iar s- a întâmplat, știe cineva ce ar fi? precizez ca am și mâncărimi și multe...? (mai mult)
Uneori urasc chestia asta ca imbatranesc, ajung la o varsta la care nu mai pot munci, nu ma mai pot misca, nu mai pot face nimic, ma dor toate oasele, ma dor toate, ca nu mai sunt tanar ca nu stiu...? (mai mult)
Dece pot sa am FSH si LH crescut dar testosteronul e bun am 15ani
Dacă am inhalat par de pisică și pisica are rabie, se poate transmite boala pe această cale chiar dacă nu m-a mușcat?
Buna. Din cauza faptului ca iarna asta nu mi- am facut "calirea" am racit destul de urât. Nu sunt obisnuita sa ma racesc si habar nu am ce sa fac. Iau niste medicamente dar stim cu totii ca si ele isi...? (mai mult)
Buna ziua vreau sa fac un anunt iau tratament de 6 ani tratamentu ma facea sa fumez mult si sa stau pe subway surf fumam cate 3 pachete acum nu mai fumez aproape deloc eu cand am fost la doctor la obregia...? (mai mult)
Deci am avut niște dureri la piciorul drept am fost la medic și ma diagnosticat cu Ligamente încrucișate dar după ceva timp misa agravat și acum abia pot sa mai merg și efectiv simt ca nu mai am...? (mai mult)
Am diabet de tip 1 si de 2 zile nu ma pot oprii din sughitat
Dermatologul te poate ajuta si cand ai ceva la capul penisului sau cand e vorba de capul penisului nu are cu ce sa te ajute dermatologul? Sau se ocupa cu orice fel de piele? Si deci si cu pielea de la ...? (mai mult)
Dacă mama fumeaza și se duce la munca și muncește ca ospatar și mie îmi zice de multe ori seara sa o las impace și tata se ia de mine de multe ori și ma face slab și îmi zice sa mananc ca sunt...? (mai mult)
Bună seara pot opri tratamentu pshiatric brusc?
Dacă când mă enervez/plang/tip mi se umflă o vena la gât ar putea fi ceva sau s-ar putea sparge? mai nou pe partea dreaptă îmi amorțește gâtul și rămâne blocat
Am FSH 34 La 15 ani Am nivelul de testosteron normal poate fii din cauza ca eu arat ca un copil de 11 ani corpul Ar putea insemna sa am o pubertate precoce? Din aceasta cauza
Bună ziua! Dacă am recoltat progesteronul in ziua 17 a cm si ovulația mea ar fi avut loc (după aplicație ) cu o zi înainte, rezultatul ar fi cel corect pentru faza luteală? Intreb deoarece ...? (mai mult)
Buna! As avea și eu o întrebare sau mai degrabă o nelamurire: În primul rand, care sunt șansele ca un test de sarcina sa afisese rezultat fals pozitiv daca a fost utilizat în condiții optime...? (mai mult)
Ce poate insemna FSH crescut la varta de 15 ani?
Acum 2 saptamani, am fost la fotbal, mi- a, dat un baiat peste picioare, si am cazut cu piciorul strâmb, sub mine.Am simtit o durere puternica, mi s- a umflat si apoi cam 2- 3 zile nu puteam sa ...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare putin mai complicata. Daca acum 2- 3 ani mi- a fost pusa o coroana dentara pe o masea, dar eu vreau sa o scot fiindca ma deranjeaza. Practic peretii maselei au fost slefuiti....? (mai mult)
S-a mai operat cineva la Spitalul Clinic Militar de Urgență Dr. Iacob Chizac de strabism? Urmeaza in vara sa mă operez acolo. Cum sunt medicii?
Salut! Stiu ca este o intrebare c am proasta. Din greseala am reusit sa ma taiat cu o ruleta ruginita, la deget. Rana este foarte mica, este ca un punct care il faci pe o foaie cu un pix. Am dezinfecatat...? (mai mult)
Care produse, dintre bioderma și lipikar- la roche posay, sunt mai bune pentru o piele sensibilă? Mentionez ca m- am iritat foarte urat pe mâini de la produsele de curățenie. Am bube până la...? (mai mult)
Are ceva dacă m-am umplut pe mâini de parfum de masina? M-am spălat pe mâini de 3, 4 ori dar mirosul tot este in mâini. Pățesc ceva dacă mananc asa sau altele?
Bună! Sunt pe tratament cu roacutan și am acnee și pe spate, oare îmi va trece și acneea de pe spate?
Buna ziua! A utilizat cineva Prosil stick sau Prosil? va rog să-mi ziceți daca chiar e bun sau sunt bani aruncați pe fereastră. spuneti-mi din propria experiență.
Buna ziua! Pt o testare genotipare HPV la bărbați, la ce specializare trebuie să meargă? Este prezent un condilom cu prurit la nivelul penial. Dermato sau urologie? Va mulțumesc frumos!
Ma curentez cam des de o vreme, ce credeti ca ar putea fi?
Buna Dimineața! Voiam sa va spun că acu câteva zile am fost răcit și am slăbit cam mult sa zicem înainte aveam 39 kilograme și acum am 36 ori 37 de kilograme este normal să slăbești când ești...? (mai mult)
Voi unde va faceti analizele in Bucuresti? Se deconteaza absolut toate? N-am mai facut niciodata si as vrea sa fie gratuite, daca se poate. Am asigurare.
Am 2 pete de naștere una mai mare albă și una mică maro ce pot face să scap de ele? Cu laserul merge? Am 13 ani, o prietenă care are 12 a folosit laserul doar ca ea pe neg, acasă ar merge să ...? (mai mult)
Poate un dermatolog să depisteze consumul de droguri?
Prin ce se poate vedea cauza din care a aparut o roseata? In cazul meu la penis. Prin ce metode se poate afla cauza rosetii? Ca am fost la urolog si mi- a prescris o crema asa fara sa stie ce a cauzat ...? (mai mult)
Maxim cat timp poate fi ok sa mananci aceeasi mancare?
Am o cățelușa Amstaff și i-s-a umflat unul dintre sânii ce sa fac?
Cum naibii pot sa trec peste ideea că toți din zona m- au văzut că tremur și că au unii impresia că aș avea Parkinson când eu de fapt tremur de la anxietate, agorafobie! Când nu sunt in preajma...? (mai mult)
E adevarat ce se spune despre uleiul rafinat ca e foarte daunator?
Bună! mi s- a întâmplat de vreo 3 ori până acum, să mă enervez foarte tare și să simt o stare de moleșeală și să mi amorțească și să mă doară foarte rău mâna stângă, încheietură...? (mai mult)
Bună. Am obiceiul să-mi pocnesc cam foarte des oasele de la șolduri gen noada fundului. și de la o vreme a cam început sa ma doară. Ce as putea sa pățesc?
Bună seara, A mai comandat cineva de la Foodie Bucătarul? Am observat că valorile lor nutriționale afișate pe site nu corespund cu numărul de calorii/masă. De exemplu, o masă are 163 calorii/250...? (mai mult)
Bună ziua, vin și eu cu o problemă am fost la gastroenterologie ieri la care am vb cu dna doctor despre ce am avut, și la care mi s- a dar un diagnostic de constipație cronică la care mi s- a dat...? (mai mult)
E normal de la anxietate sa plângi pana vomiti? Am auzit ca asta fac unele persoane...
Vitaminele aqua cu zinc îngrașă?
Buna! Folosesc contraceptivele cicloprogynova de 3 luni. Luna aceasta s- a făcut 3 luni. Vreau să știu dacă pot schimba data de incepere a contraceptivelor. Adică eu am ciclu de 28 de zile iar menstruația...? (mai mult)
Salut vin și eu cu o nouă problemă să zic așa am fost la gastroenterolog și după ce am vb de ce am avut, a ajuns la concluzia ca am o constipație cronică, mi s- a dat un laxativ și niște ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!