| frumusikasuper1000322 a întrebat:

Mie mereu imi apar cearcane la ochi.Si oricand si cand sunt odihnita.

Ce trebuie sa fac?
Fundaa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe langa un program de odihna corespunzator(7-8 ore de somn pe noapte), maseaza fiecare cearcan cu o bucata de gheata(aproximativ 1/3 dintr-un cub)in fiecare dimineata si/sau seara pana la topirea completa a acesteia.Primele rezultate se vad inca din prima saptamana.Pe langa gheata, poti folosi si felii reci de castraveti.

5 răspunsuri:
| YoUaReExAcTlYmYbRaNdOfHeRoIn a răspuns:

Exact asa patesc si eu. Nuj de la ce e. Incearca doar sa le ascunzi cu un creion corector pentru cearcane. Succes!

| Adrian1997 a răspuns:

Din poza ta nu se prea vede ca ai cearcanehappy

| yoachimy a răspuns:

Dupa ce te trezesti, si te speli pe fata, pune doua linguri in frigider timp de vreo 5 minute, poate si mai mult. Si cand le scoti tine-le pentru cateva secunde la ochi. Rezultatele sunt evidente, am citit undeva despre acest lucru. Iti face ochii sa para mai odihniti chiar cand nu sunt.

| frumusikasuper1000322 explică:

Mai oameni eu am 9 ani si nu am voie cu creion de ala

apropo raspunsurile voastre(adica ultimii doi) sunt folositoare si am sa incerc

| dDeiia a răspuns:

Trebuie in fiecare zi la pranz sa dormi 3-4 ore.Si daca ai calculator nu trebuie sa stai mult asa si la tv.Pentru ca iti obosesc ochii si sa nu stai treaza tarziu.