Nu e nimic anormal.Nu misti mana, e ceva normal.Din start extremitatile sunt mai reci ca restul corpului.De exemplu temperatura normala la picioare e de 32 grade.Si mie imi place sa mai tin geamul deschis chiar si cand e racoare (gen perioada asta a anului) si nu mi-e frig nicaieri desi stau doar un bluza de pijama si boxeri, dar varfurile degetelor de la picioare si mana dreapta imi "ingheata" foarte repede.
Nu ai nici o problema si nu trebui sa faci nimic, decat sa misti mana, sau mergi si dai drumul la apa calda peste etc.
Stai linistita, nu ai nimic :*
In general mama ta are dreptate. Totus daca n-ai incredere-n ea poti merge la doctor sa-ti zica exact ce si cum, eventual sa-ti dea un remediu
Cel mai bun lucru este sa te duci la un control, acelasi lucru am si eu si i se spune vasoconstrictie periferica si este cauzata de slaba circulatie a sangelui fie de bataia inimii an extrasistole, adica bate an mod neregulat.La mine lucrurile care imi fac acum bine este ca nu mai beau cafea si fac conditie fizica si mai ales ciclism regulat.
Cred ca nu ai calciu ca si mie mi s-a intamplat odata si am luat calciu.
Probabil ai lipsa de calciu. Dar ai putea sa treci pe la medicul de familie, cu siguranta iti va spune el exact care e cauza si te va ajuta sa rezolvi problema