Ideal ar fi sa mergi la psiholog pentru ca o sa ai menstruatie toata viata. Nu exista niciun motiv ca sa iti fie frica de ea. Sangele e doar sange si atat. Il vezi si cand tai o gasina si cand gatesti ceva din carne. Il vezi si cand te lovesti si in multe alte situatii. Nu iti curge atata sange incat sa patesti ceva. E doar putin. Nu ai motive sa te sperii. Te vei obisnui pana la urma dar trebuie sa depui un efort ca sa iti infrunti acesta temere.
Eu cred ca esti mai la inceput asa-i? Tu trebuie sa intelegi ca este pur si simplu normal din moment ce esti fata! Pana la gen 50 de ani o sa tot ai odata pe luna. Stiu e cam naspa, eu de ani buni detin asa ceva si m-am saturat de el dar nu am incotro. Nu pot opri robinetul )) ce sa fac daca m-am nascut fata? Asta e! Scapi de ciclu doar atunci cand esti gravida, la menopauza sau daca esti bolnava.
Posibil si de la miros sa ti se faca
rau....ca sa eviti asta iti recomand sa te speli in fiecare seara si sa te schimbi mai des. Odata pe luna nu e foc o grija n plus. Obisnuiestete ca nu esti tu singura.
Să schimbi frecvent tamponul ca sa nu se mai formeze așa mult sange, să eviti contactul vizual cu lenjeria pe cat posibil cand mergi la baie. E ceva normal sa ti se faca rau cand vezi sange.
Vlalslsl întreabă: