| xRainbowHemlinax3 a întrebat:

Mie mi se umfla gingia in rand cu dintii, si nu inteleg de ce. Multi spun ca ar fi un abcess, dar appcesul e pe parte laterala si mie mi s-a umflat gingia in rand cu dintii. Este foarte umflata si cand inchid gura mi se loveste de dintii de sus. Iar in fata ei este o bucata de masea. Mama spune ca imi da maseaua de minte. Voi ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| xRainbowHemlinax3 explică (pentru Elianna):

Am doar 11 ani, nu cred ca e parodontoza

| Elianna a răspuns (pentru xRainbowHemlinax3):

Da,este o varsta frageda pentru asa ceva. Dar ceva tot ai! Medicul stomatolog sau poate si cel de familie te poate ajuta!

| xRainbowHemlinax3 explică (pentru Elianna):

Multumesc oricum. Luni urmeaza sa ma duc la doctor. Dar m=mi se tot umfla si nu e atat de tare precum o masea. Mai degraba un lichid sau carne? thinking Nam nici o idee si imi e cam frica. Deabia pot vorbii si am devenit "sasaita" big grin

| xRainbowHemlinax3 explică:

Am doar 11 ani big grin Nu cred ca e parodontoza