Statistic, 80% din oamenii cu varsta intre 11 si 30 de ani au acnee la un moment dat. S-ar putea sa faci parte din cei 20% norocosi, sau poate vei face mai tarziu. Sa speram ca e prima varianta
Bună!
DA, există şi persoane care nu au coşuri - depinde cum "reacţionează" fiecare organism
Toate cele bune!
Lasa ca iti apar, o sa regeti ca ai intrebat.Si daca nu iti apar considerate norocos.
Nu este o regula ca adolescentii trebuie sa aiba cosuri si nu e o varsta stabilita.Si eu am 17 ani si nu am cosuri. Deci cel mai probabil faci parte din grupul oamenilor care nu se confrunta cu aceasta problema!
Da, exista. Cosurile apar din cauza sebumului. Poate tu nu secreti asa mult. Deci, microbii intra pe langa radacina firelor de par si ajung la sebum(sebumul este secretat de glanda sebacee). Dupa aceea, impreuna cu sebumul formeaza asa numitul puroi, care se afla in cosuri. E posibil sa nu ai cosuri. La fel e si cu punctele negre, doar ca acolo continutul ''oxideaza'' si de aceea se vede capatul acela negru. Sper ca te-am ajutat!
Mario1996 întreabă: