| Zenithf a întrebat:

Miercuri (05.06) mi s-a facut operatie de indepartare a ului prin laparoscopie. Cum trebuie sa ingrijesc ranile postoperatorii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| archas a răspuns:

Intreaba un doctor, oricum vezi sa pastrezi zona operatiei pe cat se poate de sterila, daca mananci ceva cu multe sosuri sa nu te trezesti ca esti plin de mustar pe pansament sau mai stiu eu ce!

| Zenithf explică (pentru archas):

Asta-i buna, crezi ca eu ma hranesc prin piele? laughing
Dar de asta am pus intrebarea aici, ca sunt cateva cadre medicale care intra pe TPU si ar putea sa-mi raspunda.

| Zenithf explică (pentru archas):

Pai cam asa trebuia, sa ma spal cu apa si sapun, m-am gandit eu ca ar mai trebui ceva, da' vad ca nu era nevoie. Nici pansamente, nici creme sau altceva, inciziile s-au inchis frumos.

| archas a răspuns (pentru Zenithf):

Ma bucur! sa te faci binewinking

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ce-i ala "ul" pe care ti l-ai "indepartat"? N-am auzit de organul asta.

| Zenithf explică (pentru ardnaxur1961):

Colecistului, nu stiu cum am mancat prima parte din cuvant. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Pai in mod normal trebuia sa-ti spuna acel medic care te-a operat ce trebuie sa faci.
Te pup!