| FloriiFlorin456 a întrebat:

Miercuri când m-am trezit m-am simțit foarte rău, adică fără vlagă, fără putere și îmi era dintr-o data foarte frig chiar dacă afara era cald. Am pus o pătura pe mine și am încercat sa dorm după ce m-am trezit mi-a fost foarte cald, extrem chiar și asa am băut pastila pentru febra căci aveam ieri, nu am avut absolut nimic iar azi iarăși am început la fel ca miercuri doar ca după ce m-am trezit nu mi-a mai fost atât de cald ca miercuri mi-a fost și azi dar nu excesiv și acum e seara și iar m-au apucat frisoanele de frig. Dacă m-a puteți ajuta doar cei care știți va rog care este cauza, am 17 ani dacă contează... va rog nu va bateți joc ca nu e de gluma...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SomethingFunni a răspuns:

Temperatura corpului fluctueaza in functie de multi factori, activitate fizica, ciclu hormonal, temperatura ambientala, stare fiziologica, etc

Schimbarile drastice de temperatura sunt un simptom care vine la pachet cu alte afectiuni la fel de evidente. In general trebuie doar sa urmezi indicatiile corpului, anume sa te racoresti cand simti ca iti e cald si sa te incalzesti cand simti ca iti e frig.

1 răspuns:
| Shadow136o a răspuns:

Du-te puțin la medicul de familie