Iti va sta limba umflata pana la o saptamana. Nu il mai misca tu dintr-o parte in alta. Lasa-l sa se vindece... Si... evita produsele lactate (tot ce inseamna astea - lapte, unt, branza) intrucat riscul de infectie creste foarte mult daca le consumi. Cam intr-o saptamana ar trebui sa nu mai fie umflata si dupa o luna poti sa schimbi piercing-ul. Sper ca ai ales unul cu tija lunga sau medie pentru a evita posibilele complicatii. Daca ai nevoie de alte detalii despre piercing-uri imi poti trimite un mesaj pe privat.
Du-te si da-l jos, mergi la un medic sa-ti dea un antibiotic si noteaza in calendar data la care ai facut piercingingul ca sa te duci peste 6 luni sa-ti faci testele pentru hepatita B, C si HIV.Si sa nu te-aud peste cativa ani ca ai luat vreo astfel de boala( Doamne fereste!)de la stomatolog sau de la nu stiu ce operatie, ca te mananc! Stiu ca doctorul e vinovat de toate, dar de asta nu. Macar atat!
Trebuie sa astepti macar o luna de zile pana ce ti se vindeca, te sfatuesc sa nu faci vreo prostie sa til scoti deoarece te-a durut atata si renunti, ar fi prea najpa. Nu cred ca ar fi puroi, nu am pearcing in limba dar dupa o luna ai sa vezi k totul o sa fie mai bine
succes
streetboyionutz întreabă: