| adinutza_7428 a întrebat:

Miere sau zahar? Eu as prefera mierea, dar ia uitati cica ingrasa mai tare ca zaharul...Nasol :( http://www.unica.ro/detalii/articole/miere-albine-zahar- 8051.html

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Eu mereu aleg zadarul(de exemplu pentru a indulci cafeaua, ceaiul etc) mami mereu isi punea miere ca zice ca e mai sanatoasa abia astept sa-i arat ca mierea ingrasa!laughing

| MimiShor_3518 a răspuns:

Eu sincer prefer zaharina happy. E mult mai sanatos. Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are, intr-adevar un numar putin mai ridicat de calorii decat zaharul, dar, consumata in cantitati mici(cate o lingurita in ceai sau in cafea, exact cum scrie si in articolul postat de tine)nu va modifica in nici-un fel silueta.Ambele au avantajele lor; mierea este sanatoasa, iar zaharul este mai la indemana si mai practic cand este folosit pentru indulcirea ceaiului sau al cafelei, deoarece se topeste mai usor.Eu una nu exclud nici-o varianta, dar am mare grija sa nu fac excese(in special cand vine vorba de zahar).