| RoxAnana a întrebat:

Mierea...manac miere de 2-3 ori pe saptamana cate o linguritza/zi. Apoi imediat dupa cateva secunde mi se face rau.am stari de greata si ma simt balonata. daca se zice ca mierea e atat de buna mie de ce imi face rau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| danutza_2917 a răspuns:

Mierea e buna pentru sanatate, dar uita-te si tu unde stau stupii la noi, pe marginea drumului unde poluarea e maxima, asa ca mierea aia nu mai are nimic natural in ea.Pe de alta parte mierea se conserva, asa ca daca nu e bine conservata poti face chiar botulinism de la ea. Daca vrei o miere ff buna iti recomand un produs ecologic, http://aloeveraforever.ro/produse/produse-apicole/forever-bee-honey

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil esti alergica la ea. E adevarat ca este foarte buna, dar asta nu inseamna deloc ca e panaceu universal.

| cristi202 a răspuns:

Probabil organismul tau e sensibil la miere. Renunta la ea, daca e atit de rau cum spui. Oricit ar fi de buna, mai bine e sa nu faci vreun icter sau hepatita datorita faptului ca nu iti pica bine.