| Asyul95 a întrebat:

Miley Cirus drogata. E adevarat! daca ar fi sa alegeti intre ea si Selena Gomez ce ati alege?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alexandraaaaa2696 a răspuns:

Selena Gomezhappy.[deocamdata ea nu a facut nimic.raulaughing] Miley ramane frumoasa in continuare si canta frumos dar m-a "dezamagit". tu ce ai alege?smug. Pa-pa:*.

27 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Selena.

| Minks a răspuns:

In calitate de ce anume sa aleg eu pe una dintre ele?

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Pe Selena pentru ca Miley e o mare...

| fanJBfan a răspuns:

Miley Cyrus evident. chiar daca s-a drogat ea e o mare artista. si pana la urma e viata ei face ce vrea... nu te strika p tine. selena e doar o copie a ei (scuze pentru fani), dar a copiat-o apr la tot :d scuze

| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Tot pe Miley as alege-o. de ce? pentru ca spre deosebire de curca aia de Selena care zici ca o stranguleaza cineva si nu mai poate sa respire, macar stie sa cante si e mult mai talentata. daca pentru Selena a canta inseamna sa te zbengui pe scena si sa falsezi non-stop, atunci o felicit, a ajuns la un stadiu demn de ea. Sincer eu nu cred in barfe, indiferent despre cine sunt ele. niciodata presupunerile si cuvintele aruncate nu duc la nimic corect si adevarat deci, in concluzie nu cred ca daca revistele si presa spun automat ceva, trebuie sa si fie varianta reala.

Nu ma intereseaza ca exista fani ai selenei pe aici care ma injura si sar cu gura pe mine, insa asta este parerea mea si nu puteti sa mi-o schimbati. fiecare are opiniile lui, iar gusturile nu se discuta. happy

| Louise21 a răspuns:

Selena Gomezlove struck

| thegreatgatsby a răspuns:

Lol, cum sa alegi dintre astea doua.
Le ador pe amandoua. Nu aleg.

| hapyyy a răspuns:

Ganditi-va ca miley are milioane de fanii fetite mici care o copiaza practic pe miley...si tot globul stie ca ea se drogheaza deci e de rau...selena poate ca e mai copilaroasa dar e mult mai frumoasa(scuze pentru fanii lui miley) dar eu as alege selena gomez, tie cara-ti plk

| SoSad a răspuns:

Selena Gomez.

| lovegirl15 a răspuns:

D. p. d. v artistic le-as alege pe amandoua.Ambele au talent.Canta bine si sunt frumoase.Insa sincer as prefera-o pe Miley.Selena pare prea copilaroasa.Miley s-a maturizat mult si o apreciez pentru stilul pe care l-a adoptat.

| Ionutz_1837 a răspuns:

Nu imi place de niciuna dar decat selena mai bine miley happy e sexy:X

| OaieBalaie a răspuns (pentru Ionutz_1837):

True! Adevarat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe nici una. de amindoua stiiu ca se drogheaza si sunt cam nebune(fara suparare in caz ca esti fan)
mai rau este demi lovato au auzit ca este la spital.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce intrebarelaughing este clar pentru mine sau pentru cei care nu sunt fanii lui miley.adica inainte imi placea dar de atunci sau auzit multe zvonuri de raspunsul meu sincer este selena gomez si poate puneti si voi niste intrebari la care sa iti dureze ceva sa razpunzilaughing

| summergirl25 a răspuns:

Inainte as fi aleso pe Miley.Gusturile mele sau schimbat, acum as alege-o pe Selena.Miley nu este prea naturala.Selena as zice ca este destul de naturala! Parerea mea!

| summergirl25 a răspuns:

Eu as alege-o pe Selena Gomez.Imi place si de Miley dar dupa ce alegeri face...

| OaieBalaie a răspuns (pentru summergirl25):

Tu o alegi pe Selena si tot tu ai poza de profil cu ea! tongue

| dalionomi a răspuns:

E adevarat miley s-a drogat dar ramane draguta si selena gomez e alegerea mea

| OaieBalaie a răspuns:

Oaie Balaie spune:Miley Cyrus DROGATA anului!(a fost in 2011)

| luiza_6649 a răspuns:

Selena gomez looool...winking

| feelsogood a răspuns:

Nici una laughing

| AndreeaMihaela_3622 a răspuns:

Selena Gomez! Niciodata nu mi-a placut Miley.

| Adecr a răspuns:

Selena Gomez!
Loooooooooooooool!

| Zoozoline_Comic_1994 a răspuns:

Selena Gomez din cate am auzit eu Miley cyrus se dorogheaza cea ce nu am auzit si despre Selena... Miley cyrus mai are un pic si ajunge ca lady gaga pe bune acum... canta frumos este frumoasa dar oameni buni sa te droghezi sau sa te imbraci asa chajual? pe bune cine ar mai face asta decat Miley cyrus si lady gaga?

| Asyul95 explică (pentru Zoozoline_Comic_1994):

Api Lady Gaga intrece orice pe langa ca ii satanista ii si mare cantareata...ce porcarie de videoclip "Judas"
Pe langa ca ii si posedata de $&X...
.
Mai bine spus Miley se ia dupa snoop dog.asculta piesa Young, Wild and Free.
Cand l-am vazut pe Wiz Khalifa drogandu-se. doamneee
Totusi e frumoasa piesa love struck
:]