| Alinutza_9996 a întrebat:

Miley cyrus a murit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| caramelagurl33 a răspuns:

laughing nu ca dadea la stiri.stii daca mor oamenii obisnuiti nu-i nimic dar daca mor vedete la da trei zile la stiri cs michael jackson.asa ca nu.

129 răspunsuri:
| ħąρργ ρέσρІέ ĥáρργ fąċėŝ a răspuns:

Loooollaughing nu a murit...ar fi fost peste tot daca ar fi muritlaughing

| Cata_2053 a răspuns:

Categoric Nu!

| AnkaMusSic a răspuns:

Hackeri mint! daa si nu e moarta!

| Iza2010 a răspuns:

Nu, nu a murit.

| andreea_7955 a răspuns:

Cum poti spune asa ceva? Ce te-a apucat? Cine ti-a zis asemenea lucru?

| radapusy a răspuns:

De unde ti-a venit aceasta idee ingrozitoare! nu in nici un caz nu a murit! ori de unde ai aflat acest lucru sa stii ca nu este adevarat!
ea traieste fff bine si cauta si pe internet|! dar nu pune intr daca ea a murit deoarece daca internetul spune ca a murit inseamna ca sunt reclame ca sa faca bani sau daca nu niste oameni care se cred mari si tari!

| radapusy a răspuns:

E unde tia mai venit si asta?! nu are cum deoarece am aflat multe destre ea de pe site-uri adevarate de pe internet si clar nu a murit! nu are cum! sunt reclame pentru a face bani si cei creduli cred si spun altora iar cve i prosti cred si cei destepti inteleg cu nu s-ar putea asa ceva!

| LoLBuzz a răspuns:

Nu

| anonimussecretus a răspuns:

Nu a murit deoarece se droga acum 6 luni si 4 zile...

Întrebări similare