| biutzikata a întrebat:

Mio aparut deja de vreo 3 ani ceva bubite pe degete cu apa, dar ma mancau de nu stiam ce sa fac, ma scarpinam, si se facea dintr-o bubita o rana atat de urata, am fost la dermatolog dar nu au putut sa imi spuna ce am la degete. voua vi so intamplat? si daca da ati aflat despre ce "boala"este vorba

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceva asemanator am si eu si o cunostinta de-a mea(singura diferenta este ca, in cazul meu, nu dau senzatia de mancarime si nu se fac rani). In cazul nostru e o sensibilitate cauzata de frig si apare doar in perioada cu temperaturi scazute(dupa care se trec de la sine). In cazul in care crezi ca e vorba despre acelasi lucru, nu te chinui cu tot felul de tratamente, deoarece nu-si vor face efectul.Incearca doar sa-ti protejezi pe cat posibil mainile de frig.

6 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Daca o sa ai un pic de vointa si nu o sa-ti mai scarpini bubitele, ai sa vezi ca o sa-ti treaca. Pana sa iti treaca, spala-ti degetele cu ceai de galbenele sau de musetel. Sanatate maxima iti doresc!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil sa fie dishidroza palmara. Ar trebui sa mergi la un dermatolog intr-o clinica mare, universitara si sa-ti faca, eventual, o biopsie.

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Ai raie

| biutzikata explică:

Doar sa te informez Handal nu am raieangry

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Ai raie ba asculta cu atentie stiu ce e raia! Am auzit la oameni care vorbeau la doctor.

| biutzikata explică:

Nu are cum sa fie raielaughing, vai ca ma faci sa si rad,, in primul rand raia nu se manifesta asa, si mie nu-mi apare decat la degete