Nu e nimic, posibil lipsa de calciu sau pleoapa are contractii...in rest superstitii de care n-ar trebui sa le iei in seama...si daca tot ''crezi'' e de bine, o zi placuta!
Stiu INTERPRETAREA populara a acestei afectiuni oculare.Superstitiile nu sunt bune sincer, asculta sfatul lui SpRstR (app e amuzant)E lipsa de Ca, Mg sau ai tras curent. Din cate stiu eu aceste contracturi involuntare sunt determinate in principal de carentele de calciu si magneziu.Multa sanatate si s-auzim de bine.
Ai lipsa de magneziu. Nu-i nici vorba de superstitii tampite tipic romanesti, e o problema minora pe care o poti rezolva daca mananci alimente bogate in magneziu sau daca iei suplimente nutritive pe baza de magneziu, de exemplu in Penny Market are Magneziu (20 de tablete cu doar 2. 59 ron), sunt foarte bune, am incercat si eu. Multa sanatate! La multi ani!
Atunci cand ti se zbate ochiul se spune ca se intampla ceva de rau tine cont de lucru asta si vezi ce se intampla pentru mai multe detalii contacteazama poate imi dai si funda:d
Ti se zbate? si des?(permanent, de obicei)
eu stiu ce inseamna asta...eu am nystagmus miscari bruste a ochiului(mai ales drept)
dar daca pan acum nici parintii nici tu (din copilarie) nu ati observat asta atunci e altceva probabil...
consulta un oculist...
De fapt e lipsa de magneziu si fier care iti provoaca contractiile musculare... alimenteaza-te bine si o sa fie ok, pana la urma esti ceea ce mananci