| aysha a întrebat:

modalitatzi rapide pentru tratarea racelii... stie cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Raiden a răspuns:

Multa vitamina C. Ceai cu lamaie.

| cяιss a răspuns:

Medicamente, stai in pat sub o patura indiferent ca iti este ff cald.dormi mult.mananca multe fructe.:d
insanatosire grabnica!:p

| ion2015 a răspuns:

Tantum verde, osciloccopcin, tinctura de propolis, ceai hapciu se gaseste la plafar, consuma multe fructe si legume deoarece contin vitamina c

| mgtow a răspuns:

Sa stai in pat vreo 4 zile

| Beatrice a răspuns:

Cel mai bun e Theraflu raceala si gripa [nu stiu daca am scris bine big grin] dar eu ma simt foarte bine dupa o cana de theraflu happy Sau o pastila de paracetamol sinus + multe, multe lichide [ceai recomandat on the phone
Succes! love struck

| madalina2727 a răspuns:

3-4 comprimate de paracetamol/zi+3 pastile de vitC si in 3-4 zile te pui pe picioare; si cat mai multe lichide, ceaiuri multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am folosit Oscillococcinum si m-am vindecat foarte repede. Daca-ti doresti sa te vindeci repede, il poti incerca si tu.In rest, ai grija sa fie cald in locurile unde stai, evita sa consumi lichide/alimente reci, bea ceaiuri calde, consuma supa calda si imbraca-te bine, in functie de vreme.Insanatosire grabnica.

| FloareDeColt_1777 a răspuns:

Ceaiul Hapciu si miere de albine.