cami
| cami a întrebat:

Moldaminul da febra?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Pot aparea stari febrile dupa administrare, dar acestea trebuie sa dispara in 24 de ore.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate da ca reactie adversa si ar trebui sa consulti medicul in acest caz inainte de a face urmatoarea doza.

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Daca mai ai prospectul, o sa vezi ca la reactii adverse e trecuta si febra. De asemenea o sa vezi si ca sunt descrise, in caz de febra, si modificari ale tratamentului, asa ca trebuie, neaparat, sa anunti doctorul, si sa il intrebi ce trebuie sa faci.

| JackieSue a răspuns:

molda cum?

| oana_1897 a răspuns:

Starile febrile sunt normale dupa un moldamin(daca pot spune asa), dar atentie:acestea trebuie sa dispara in max24h, in caz contrar se pot pune semne de intrebare asupra sanatatii pacientului. Trebuie urmat un consult de specialitate

| alina_7783 a răspuns:

Se poate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da febra adica provoaca sau ce?
daca te-ai referil la provoaca din cate stiu eu nu provoaca febra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.Eu am facut moldamin 3 luni...nu am avut febra.

Întrebări similare