anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Momentan fac "andrenament" pentru scrisul cu stanga. Si reusesc, adica scriu aproape la fel de repede cu stanga precum scriu cu dreapta. Vreau sa fiu ambidextra. Faza este ca am citit pe internet cum ca persoanele ambidextre sunt mai predispuse la. chestii precum dezvoltarea ADHD-ului sau probleme de natura lingvistica cauzate de simetria neobisnuita a emisferelor creierului. Okay, sunt predispusa la asa ceva, avand in vedere ca sunt "fals ambidextra"? (adica nu m-am nascut asa)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai nici un risc, stai linistita.

| Dash a răspuns:

Nu tot ce-i pe net e si adevarat...

| NuDauFunda a răspuns:

Pai ambidextria e o consecinta a simetriei neobisnuite a emisferelor cerebrale, nu invers. Tu daca ai devenit ambidextra prin exercitiu nu poate fi nicio problema tongue Felicitari, putini reusesc asta.

| unghiimov a răspuns:

Din ceea ce spui tu ...nu cred ca esti predispusa la asa ceva! Insa cred ca scrisul si cu stanga si cu dreapta reprezinta ceva care numai anumiti oameni pot sa realizeze acest anumit cevalaughing)! Felicitari! Cred ca scrii frumos! Sau nu? oricum bafta si te las pa!