La tara, e altfel te simti "liber" cu alte cuvinte.Eu am stat la oras o luna, si aproape in tot timpul acesta am stat doar in bloc, am simtit ca innebunesc.Plus ca spatiul e mult mai mic, si chiar nu-mi place sa stau la bloc.
Depinde din ce perspectiva privesti lucrurile.E bine ca inca ai ce munci.Ca sunt multi la oras, care ce fac? Pur si simplu stau zile intregi in casa si privesc la televizor.Macar la tara mai ai de unde sa-ti scoti un ban. Faci cu animalele cu una alta, si rezolvi ceva.Eu m-am gandit ca o sa investesc in animale cand voi fi mare, vreau sa devin miliardar, stiu ca este cam absurd, dar asta vreau.Te rog, nu rade!
Totul depinde de modul de viata in care esti obisnuit sa traiesti, dar trebuie luati in calcul si banii dispusi.Nu uita ca orasul poate schiba oamenii atat in bine cat si in rau (cunosc exemple in ambele cazuri). Cand vine vorba de marile orase precum exemplele date de tine, nu uita ca limba vorbita iti poate fi in dezavantaj ( asta daca nu o cunosti deja), dar odata cunoscuta, te poate ajuta si in alte domenii, precum locul de munca. De cele mai multe ori este benifica plecarea in strainatate, sau chiar in marile orase din Romania, acestea iti ofera un viitor mai bun, datorita diverselor optiuni de studiu sau chiar de munca din care poti alege.
Sper ca ti-am fost de folos.
___Enzo întreabă: