| veronica_3025 a întrebat:

Multumesc frumos pentru sfat dar nu stiu nici un dermatolog bun. unde sa ma duc? am fost la unul si mi-a dat multe vitamine combinate dar nici un rezultat.parul meu tot cade si foarete rau.am avut parul foarte lung dar acum mai am 3 fire.sunt foarte speriata ca am sa ramin fara par nu mai stiu ce sa mai fac, am incercat tot felul de tratamente dar degeaba.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Maria02 a răspuns:

Pai deci asculta.tu te speli des pe caphappy? daca da nu o mai face...asta cauzeaza sa cada multe fire.si depindfe si ce par ai. daca ai par dre. stai cate va zile fara sa-l piepteni deci nici nu atinge piaptanul. pentru ca s-ar putea ca ceva cum l-ai tot periat sa fi cauzat sa-ti cada parul