| Anonimusrocraft a întrebat:

N-aseara,problema mare =( stateam pe pat azi si mi-a intrat pixul in picior nu e asa adanc dar a intrat app. 1cm si nu ma doare daca ma ating doar pe rana ma doare si m-am facut vanat intr-o parte, iar in cealalta imi curge sange, neaparat trebuie sa merg la medic? Ca am tot ce trebuie, eu nu vreau la medic ca nu imi place, o sa patesc ceva? Dupa ce se vindeca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

A intrat asa singur ca a vrut el, nu?
Trebuie ceva forta ca sa bagi un pix in picior 1 cm.
Ori ai calcat in el ori te plictiseai si ti-ai zis sa glumesti cu cineva de pe aici.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Da-i cu apa oxigenata sau ivanol pe acolo si bandajeaza zona cu tifon sau foloseste un plasture mai maricel.

| AnonimnusAno a răspuns:

Atata vreme cat nu se infecteaza: nu apare puroi, durere foarte puternica, umflare, cianoza plus eventual febra, stare de moleseala, nu trebuie neaparat sa mergi la vreme. Dar ai grija sa dezinfectezi foarte des si sa ai bandaj.

| Anonimusrocraft explică (pentru AnonimnusAno):

Sunt puttin umflat daca vr sa vezi cum sunt poti sa imi spui numele tau de Facebook

| Skyfest a răspuns:

Uite asa, incearca sa-l scoti dar brusc, pentru ca incet te va durea foarte tare, dar daca singeregi e cam rau =/. Dar daca ai reusit sa il scoti, pune cu apa oxigenata repede.

| TheGreenWolf a răspuns:

Salut. Nu e neaparat sa mergi la medic. Dar important e sa tii "rana" protejata, sa nu vina praf/mizerii. Te preferat e sa pui un bandaj ceva...idk. bafta :*