| Scarlettt a întrebat:

N'asera! Intreb si eu cv :Ce naiba sa fac sa numai imi rod unghiile stiu ca pare ciudat dar pot sa pun si pe ele si spirt si boia si orice dezgustator dar nu tine si parfum si orice tot le rod indiferent de gust I don't want to see! Ce solutie mai am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| duchamp a răspuns:

Exista un lac de unghii care e special pentru asa ceva! are un gust foarte amar. cand atinge limba unghia si nu iti mai vine sa o bagi in gura! tongue sper ca te-am ajutat (poti sa comanzi de la avon sau oriflame)

2 răspunsuri:
| kolateral a răspuns:

Ti le bagi in P8$%a si nu le mai rozi big grin

| Amalia100 a răspuns:

Cred ca totul pleca dincapus-orul tau! Imi imaginez ca ai foarte mult timp liber si de aceea iti rosi si unghiile...Incearca sa iti cauti de lucru sau pur si simplu atungi cand te trezesti cu degetul in gura aminteste-ti ca lucrul pe care il faci este unul dintre cele mai urate si dezgustatoare! plus ca ai o manighiura foarte urata happy