| There a întrebat:

N'seara.Am facut o boacana.Cand am vrut sa mi iau un scaun m am lovit cu un colt putin[nu foarte putin] sub piept. M am lovit puternic, dar mentionez.nu am lovit sanul.Acum problema este:pot face cancer mamar?
Va rog seriozitate.
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti face cancer mamar de la o singura lovitura.

| 0vidius a răspuns:

Poti face la fel ca orice alta persoana dar nu are nici o legatura traumatismul cu aparitia cancerului.

| psiHopixia a răspuns:

Nu! Faci cancer doar daca lovesti sanul, daca a lovit sub san poti sta calma! :* Dar alta data fii mai atenta! phbbbbt >big grin

| Necrophagist a răspuns:

Ar fi absurd, astfel 80% din populaţia mondială ar fi în groapă.
Nu, cancerul mamar nu depinde de lovituri.

| Ycu a răspuns:

In nici un caz, nu faci cancer de la o simpla lovitura! Faci de la lovituri foarte puternice sau daca te lovesti constant! Stai linistita si daca te doare timp de cateva zile atunci sa te ingrijorezi :*

| Darkkfruit a răspuns:

Da. Boacana dumneavoastra insipira multa seriozitate, cat despre cacerul dvs Nu sunt sigur daca dvs glumiti sau ceva.
Acum pe bune, cancer mamar? de la o lovitura? pai inseamna ca luptatorii profesionisti ar trebui sa fie in coma straight face

| club13medicalstuff a răspuns:

Nu happy
Dar daca durerea persista iti recomand un consult la medicul de familie si chiar o radiografiehappy acum depinde cat de tare te.ai lovit... ciao!

| buburuza12 a răspuns:

Nu cred. daca sanul nu te doare si nu te-ai lovit direct in el... happy