| addyzz a întrebat:

Neata. Am 15 ani si fac sala de 1 an fara 1-2 luni si am ajuns la o conditzie fizica zic eu destul de bun pentr varsta mea. Am citit mai multe forumuri pe net si majoritatea zic ca de la 17 ani e bine sa incepi si acum nu stiu c sa fac sa ma las pentru un timp (1an si ceva) si sa raman numai cu fitness(alergat). Am mai auzit ca chiar daca acum nu simt mai tarziu s-ar putea sa am probleme cu coloana. Am 1.86 si 78 de kg( mai luam cate un CellFix unu la 1-2 saptamana) PS: Nu faceam genoflexiuni cu greutatzi sau exercitzi care sa afecteze in mod direct coloana! tongue

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

Daca te simti bine nu renunta mai ales daca faci sala sub indrumarea unui profesor. Daca faci dupa capul tau nu prea este bine.

1 răspuns:
| daniDeeDee a răspuns:

1. 86 si 78kg...prea bine! nu te lasa! bafta!