Se datoreaza din cauza inelului, in nici un caz de la ficat.
Nu-ti face griji.
Spala-te cu apa calda si o sa dispara, nu pe moment dar incet incet.
Am patit si eu, si te inteleg pentru ca m-am speriat rauu de tot.
Nu-ti face griji.
Fundita?^
Cum poti crede in chestii cu care ecrocii fac bani pe seama naivilor :inel, bratara bioenergetica?---colorarea pielii este din cauza metalului din care ete facut inelul si nicidecum de la ficat!--- inelul este o tinichea, posibil din cupru (sau poate nichel ) care in contact cu apa (chiar si cea provenita din transpiratia pielii) s-a oxidat! ---oxidul de cupru sau nichel inverzeste pielea. Ca sa indepartezi de pe piele acea pata lasata de inel, incearca sa o freci usor cu un tampon inmuiat in sucul unei lamai stoarse. Alta data sa nu-ti mai arunci banii pe tinichele! Numai bine!
Inelul acela e facut dintr-un material prost care in contactul cu pielea a oxidat si de aici culoarea de care ne vorbesti.Astfel de lucruri nu functioneaza sunt simple excrocherii!
Da este dde la inel... el fiind colorat cu acea culoare. s-a decolorat pentru ca l-ai tinut in continuu...sigur e raspunsu corect
Nu-i asculta pe cei de deasupra mea, mi se pare absolut evident si irefutabil ca problema consta in faptul ca energia ta nu se aliniaza cu bioenergia inelului. Stii cum e, inelul te alege, nu tu pe el. Mai incearca!
Cred ca e doar inelul. Nu-l mai pune, mai spala-te si o sa dispara. Da o sa dureze. Nu mai purta toate tinichelele. Eu am vazut cum e, dar cu cercei.
Cu siguranta este de la inel, nu te speria, am patit si eu la fel ca tine.Inelul e facut din cupru probabil, pentru ca materialul asta se inverzeste in contact cu aerul.Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji.